Voorwaarden

Voorwaarden

Bouwterrein: Voor het plaatsen van de schutting hebben wij een werkruimte van +/- 70 cm breedte nodig. Het bouwterrein dient “bouwrijp” te zijn; vrij van obstakels zoals straatwerk, fundering, puin, wortels, bomen, oude schutting en leidingwerk in de grond. Indien de werkruimte niet bouwrijp is opgeleverd kunnen hier extra kosten voor in rekening worden gebracht.

Uitzetten van de Schutting: Bij het uitzetten van de lijnen en peilen dient de opdrachtgever aanwezig te zijn. De uitzetting dient in samenspraak met de opdrachtgever gedaan te worden, of de opdrachtgever dient van te voren de lijnen alsmede de hoogte van de schutting uit te zetten.

Garantie: Beton: Wij geven 10 jaar garantie op al onze met CE gemarkeerde betonproducten. Beton is een natuurproduct, waarbij het voor kan komen dat er kleine luchtbellen in het product zitten. Ook het verkleuren van het beton valt niet onder garantie.

Garantie Hout: Wij geven 10 jaar garantie op al onze geïmpregneerde schuttingen en 1 jaar op onze poorten. Ook hier geldt dat het een natuurproduct is.

Transport: Wij plaatsen schuttingen in heel Nederland, België en Duitsland.Afhankelijk van het land en  woonplaats brengen wij transportkosten in rekening (enkel de heenreis). Indien de bouwmaterialen door het huis vervoerd moeten worden dient dit duidelijk aangegeven te worden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade toegebracht aan kabels cq leidingen

Alle hierboven beschreven voorwaarden zijn van toepassing tenzij, in overleg met Stebo schuttingen, andere voorwaarden zijn afgesproken.